Žopská jarní stezka s úkoly

IMG20210325114735

Milé děti,

ode dnešního dne je pro vás v Žopech připravena jarní stezka s úkoly. Je připravena pro děti z MŠ Žopy, ale může si ji projít kdokoli kdo ji objeví. Stezka začíná i končí u školky, aby to bylo jednodušší pro přespolní, kteří by přijeli autem. Proto prosíme rodiče – dejte pozor na děti aby neobjevily hned na začátku cílovou ceduli,  která je u vchodu do školky. Stezka začíná u brány na školní zahradu. U první úvodní cedule kde stezka začíná je krabice s tužkami a tajenkou, kterou postupně vyplníte u každého stanoviště. Na trase vás čeká celkem 10 jednoduchých úkolů. Stezka je značena červenými značkami.

IMG20210325115501

 

Stezku budeme pravidelně kontrolovat, necháme ji vyvěšenou nejméně do Velikonoc. Můžete si projít kdykoli se vám to bude hodit. Nejpozději však před 21. hodinou večerní 🙂 Zde je mapa trasy pro představu o její náročnosti:

Bez názvu

Pokud se vám stezka bude líbit, a projdete si ji, budeme rádi když nám o tom napíšete pár slov na adresu mszopy@email.cz a pokud přiložíte fotografii, vzniklo by nám parádní album do naší opuštěné galerie 🙂

Příjemnou zábavu a hlavně zdraví vám přejí žopské paní učitelky Verča a Lucka